Despre noi

Astăzi, în Moldova, închirierea de maşini este la cerere ridicată, tot mai mulți preferă acest mod simplu și accesibil de a folosi mașina la propria discreție. Compania Express Car Rent  este specializată în furnizarea de mașini de închiriat în Moldova.

Sarcina primordială în activitatea companiei noastre este un nivel impecabil de servicii și o gamă variată de modele de mașini, în urma cărora putem găsi o abordare potrivită în lucrul cu fiecare client. Întotdeauna în prezența unei mari selecții de mașini confortabile, de la clasa economică la mașini străine reprezentative.

Oferim cele mai accesibile condiții de plată și comandă a mașinilor, există un sistem flexibil de reduceri, ceea ce face posibilă economisirea semnificativă în cazul închirierii unei mașini pentru o lungă perioadă de timp.  Cea mai bună ofertă de pe piața de închiriere de mașini a capitalului, pe care o vei găsi greu de refuzat, lucrul individual cu fiecare client, ținând cont de toate dorințele și cerințele clientului sunt aspecte cheie ale companiei noastre.

­Обратный звонок

Мы перезвоним через 5 минут.

Быстрый заказ

Comandă rapidă

­Comandă un apel

Vă vom suna înapoi în 5 minute.

Quick order

­Back call

We will call you back in 5 minutes.